• “BESTEL OF DOWNLOAD
    HET BOEK OVER DE OK-SCORE
    BELEGGEN MET VOORKENNIS”

  • “BELEGGEN MET VOORKENNIS
    GRATIS TE DOWNLOADEN
    BIJ HET EFFECTENHUIS”

“Beleggen met Voorkennis”

Tot nu toe gold spreiding als een van de standaarden voor risico in de beleggingswereld – stop niet al je eieren in één mandje. Maar wat als we nu eens de winnaars kunnen onderscheiden van de verliezers? En dan het liefst nog eerder dan de rest. Het is de heilige graal in beleggingsland. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar dit geheim, want het is al ontdekt. Door Willem Okkerse, de bedenker van de OK-Score.

De OK-Score is een complex algoritme dat beter dan welke formule ook de jaarcijfers van ondernemingen ontrafelt en terugbrengt tot een getal van 1 tot 10. In tegenstelling tot andere financiële scans constateert de OK-Score niet pas na afloop dat dingen zijn misgegaan, maar ruim van tevoren.

Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om kansrijke bedrijven te kiezen en tijdig de miskleunen uit de portefeuille te verwijderen. Het resultaat is een hoger rendement en veel minder risico.

Schrijver en journalist Jeroen Siebelink reconstrueert in zijn nieuwste boek

Beleggen met voorkennis. Het geheim van de OK-Score

de solitaire zoektocht van bedrijfskundig analist Willem Okkerse naar de OK-Score. Een jarenlange studie met het doel om de geheimen achter de jaarcijfers van beursondernemingen te ontrafelen, niet alleen voor beleggers maar ook voor accountants en commissarissen. Het resultaat is een spannend en onthullend verhaal over tegenwerking, doorzettingsvermogen en succes.

Gratis download?

Abonneer u dan nu op de nieuwsbrief van Het Effectenhuis.

Wilt u een gratis E-book of een Download in PDF ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt van ons eerst een mail om deze aanmelding te bevestigen. Daarna krijgt u een mail met daarin de link om het boek te downloaden.Meld u hieronder aan en ontvang een GRATIS download.


Bestel hier het boek.

Bij uitgeverij Managementboek kunt u voor 20 euro het boek bestellen. Ga hiervoor naar deze link.